cos magazin online

 
Pret: 164.23 Lei 96.77 Lei

Denumire comerciala: Marderfrei Mobil

aparat anti rozatoare

Cod produs: 78302

 

Date tehnice:

Alimentare: 4 x baterii C

Aria de actiune: ~ 40 mp

Carcasa: Plastic ABS

Culoare: Neagra

Dimensiuni: 135 x 75 x 30 mm

 

Utilizare:

Isotronic Marderfrei Mobil este un aparat cu ultrasunete destinat protejarii autoturismului, motocicletei, oricarui alt vechicul sau zone de exterior de efectele nocive ale rozatoarelor. Acestea pot roade firele instalatiilor electrice, lemnul, polistirenul casei sau alimentele din camara.

Aparatul Isotronic Marderfrei mobil este alimentat de 4 baterii tip C, si se poate instala practic oriunde aveti nevoie sa va protejati bunurile impotriva actiunii daunatoare a rozatoarelor, dar nu aveti priza. Se poate instala in compartimentul motor al masinii, al tractorului, in hambar, in pod, in pivnite, in cotetul gainilor, etc.

Pentru a porni actiunea ultrasunetelor, trebuie sa comutati butonul de pornire in pozitia ON. Aparatul emite ultrasunetele la intervale de timp regulate, pt. circa 60 de secunde, apoi intra in repaos. In felul acesta, bateriile pot dura pana la 6 luni.

Carcasa este confectionata dintr-un plastic dur si de calitate, sigilata cu o garnitura de cauciuc, astfel incat apa si praful sa nu patrunda in interior. Puteti prinde aparatul cu coliere de plastic sau dibluri.

 

Alte informatii:

Garantie: PF 24 luni / PJ 12 luni

Livrare: prin curier rapid in 24h in toata tara

Tara de provenienta: Germania

Magazin de prezentare si desfacere: Complex comercial SIR Lujerului, stand P35 (parter, langa sala de fitness si casa de schimb valutar), sos. Virtutii, nr. 1, sector 6, Bucuresti, telefon magazin 0725.311.005

German products for a clean enviroment Follow us Facebook RSS