cos magazin online

 
Pret: 65.80 Lei

Denumire comerciala: Isotronic Auto Pest Repelaparat anti soareci cu ultrasunete

Cod produs: 78430

 

Date tehnice:

Alimentare: 12V

Frecventa: 23 kHz +/- 10%

Consum: sub 0.1 W

Presiune sunet: 85 dB

Unghi de actiune: 140°

Aria de actiune: 5 mp

Carcasa: Plastic ABS

Culoare: Neagra

 

Utilizare:

Aparatul este destinat protectiei autovehiculelor precum masini, motociclete, tractoare, combine si alte utilaje cu acumulatori de 12V, si pe care doriti sa le protejati impotriva rozatoarelor (soareci de camp, sobolani, jderi, dihori, etc.) Aparatul se monteaza in compartimentul motor si se alimenteaza direct la acumulatorul de 12V. Va emite ultrasunete la intervale de 3 secunde, ce vor agresa sistemul auditiv al rozatoarelor, fortandu-le sa paraseasca zona acoperita, care in cazul acestui aparat este de aproximativ 5mp.

 

Intrebari frecvente:

De ce sunt atrase rozatoarele de masini? Din relatarile clientilor si experienta pe care o avem, putem spune ca rozatoarele intra in compartimentul motor din 2 motive. Un prim motiv ar fi in timpul sezonului rece, din cauza temperaturilor scazute, caldura emanata de motor pana sa se raceasca ii atrage pentru a se incalzi. Al doilea motiv ar fi camasa firelor electrice, pe care o rod din instinct sau din foame. In special in zonele de camp, odata cu recoltarea, pe camp nu mai raman surse de hrana, iar rozatoarele precum soarecii de camp trebuie sa se reorienteze si sa se adapteze. Deasemenea, in zonele urbane, rozatoarele se strang in apropierea locurilor unde gunoiul menajer sta pt. o perioada de timp mai mare pana sa fie colectat.

Cum se prinde aparatul? Recomandam montarea acestuia intr-un service autorizat, sau de catre o persoana cu un minim set de abilitati tehnice. Aparatul isi pierde garantia daca este lovit, zgariat sau prezinta urme ca ar fi fost desfacut.

Ultrasunetele afecteaza intr-un fel masina sau persoanele din masina? NU! Ultrasunetele sunt sunete de inalta frecventa, pe care majoritatea oamenilor nu le aud. Masina, consumul sau garantia nu pot fi afectate in niciun fel, intrucat nu se intervine in sistemul electric al autovehiculului. Aparatul se prinde in functie de masina sau utilaj cat mai bine in compartimentul motor, si se alimenteaza direct la baterie, respectand polaritatea bornelor.

 

Alte informatii:

Garantie: PF 24 luni / PJ 12 luni

Livrare: prin curier rapid in 24h in toata tara

Tara de provenienta: Germania

Magazin de prezentare si desfacere: Complex comercial SIR Lujerului, stand P35 (parter, langa sala de fitness si casa de schimb valutar), sos. Virtutii, nr. 1, sector 6, Bucuresti, telefon magazin 0725.311.005

German products for a clean enviroment Follow us Facebook RSS