cos magazin online

 
Pret: 56.89 Lei

Denumire comerciala: Ultra Stichfreiultrasunete tantari

Cod produs: 73266

 

Date tehnice:

Alimentare: 220V / 50Hz

Aria de actiune: ~ 30mp

Carcasa: Plastic ABS

Culoare: Albastra

 

Utilizare:

Ultra Stichfrei este un dispozitiv electronic ce foloseste o tehnologie moderna, ecologica si simplu de utilizat pentru a tine la distanta tantarii. Aparatul se introduce in priza, iar odata alimentat, va incepe sa emita ultrasunete. Acestea sunt sunete de inalta frecventa, peste gama perceputa de oameni, care vor afecta sistemul auditiv al daunatorilor pentru care au fost concepute, in acest caz, tantarii!

Aparatul acopera aproximativ 30 de metri patrati, suprafata variind in functie de natura obiectelor din camera, a mobilierului, etc, intrucat ultrasuntele nu pot patrunde prin obiecte solide.

Deoarece dvs. nu auziti aceste ultrasunete, pe aparat este montat un LED de culoare rosie, ce se va aprinde odata alimentat, indicand buna functionare a dispozitivului.

Aparatul nu necesita mentenanta periodica, nu foloseste consumabile si nu se uzeaza. Doar il lasati in priza odata inceput sezonul tantarilor, si veti scapa de grija acestora.

 

Alte informatii:

Garantie: PF 24 luni / PJ 12 luni

Livrare: prin curier rapid in 24h in toata tara

Tara de provenienta: Germania

Magazin de prezentare si desfacere: Complex comercial SIR Lujerului, stand P35 (parter, langa sala de fitness si casa de schimb valutar), sos. Virtutii, nr. 1, sector 6, Bucuresti, telefon magazin 0725.311.005

German products for a clean enviroment Follow us Facebook RSS