cos magazin online

 
Pret: 55.19 Lei

Denumire comerciala: Anti Mouseaparat cu ultrasunete anti soareci

Cod produs: 35311

 

Date tehnice:

Alimentare: 220V

Aria de actiune: 20 – 25 mp

Carcasa: Plastic ABS

Culoare: Rosie

 

Utilizare:

Acesta este un dispozitiv cu ultrasunete pentru alungarea soarecilor si sobolanilor. Este un aparat pentru uz interior, ce poate acoperi suprafete de pana la 25 de metri patrati, in functie de natura obiectelor din incapere, a mobilierului si a altor corpuri solide, intrucat ultrasunetele nu trec prin acestea.

Aparatul se introduce in priza, si va incepe sa actioneze imediat, emitand ultrasunetele pe frecvente cuprinse intre 12.000 si 24.000 Hz. Acestea vor afecta sistemul nervos central al rozatoarelor pe care vrem sa le combatem, fortandu-le sa paraseasca zona acoperita. Intrucat dvs. nu veti auzi nimic, aparatul este prevazut cu un LED de culoare rosie, care va marca buna functionare a aparatului.

ATENTIE! Efectele aparatului se vor vedea in timp. In primele zile de la instalarea aparatului puteti observa o usoara crestere a activitatii acestora, semn ca aparatul incepe sa ii afecteze, fortandu-i sa paraseasca zonele in care se ascund. Deasemenea, puii pe care ii lasa in urma, neavand sistemul auditiv dezvoltat, nu vor fi afectati de catre aparat decat in a doua saptamana de la nastere. Recomandam sa lasati aparatul in priza pe toata durata anului, pentru un camin curat, lipsit de rozatoare.

 

Alte informatii:

Garantie: PF 24 luni / PJ 12 luni

Livrare: prin curier rapid in 24h in toata tara

Tara de provenienta: Germania

Magazin de prezentare si desfacere: Complex comercial SIR Lujerului, stand P35 (parter, langa sala de fitness si casa de schimb valutar), sos. Virtutii, nr. 1, sector 6, Bucuresti, telefon magazin 0725.311.005

German products for a clean enviroment Follow us Facebook RSS