cos magazin online

 
Pret: 96.76 Lei

Denumire comerciala: Marder-Freiaparat anti jder dihor

Cod produs: 78405

 

Date tehnice:

Alimentare: 12 V

Consumul de curent: 7 mA

Siguranta: 200 mA

Frecventa: 12 kHz

Presiunea acustica: ~ 85 dB

Consum: ~ 1 W

Carcasa: Plastic ABS

Culoare: Neagra

Dimensiuni: 135 x 75 x 30 mm

 

Utilizare:

Isotronic Marder-Frei este un aparat cu ultrasunete destinat protejarii compartimentului motor al autovehiculelor, motocicletelor, tractoarelor sau altor utilaje ce pot fi afectate de actiunea nociva a daunatorilor precum soareci de camp, sobolani, jderi, dihori si alte rozatoare.

Se alimenteaza direct la acumulatorul de 12V cu care este echipat autovehiculul. Trebuie instalat astfel incat sunetul sa se distribuie uniform in compartimentul motor, intrucat ultrasunetele nu trec prin corpuri solide.

ATENTIE! Daca rozatoarele v-au mai vizitat compartimentul motor, mirosurile lor raman prezente si pot atrage noi daunatori. Recomandam spalarea temeinica a compartimentului motor, pentru eliminarea acestor mirosuri. Deasemenea, recomandam instalarea aparatului intr-un service specializat, pentru a evita probleme cauzate de necablarea corespunzatoare, alimentare, etc.

 

Alte informatii:

Garantie: PF 24 luni / PJ 12 luni

Livrare: prin curier rapid in 24h in toata tara

Tara de provenienta: Germania

Magazin de prezentare si desfacere: Complex comercial SIR Lujerului, stand P35 (parter, langa sala de fitness si casa de schimb valutar), sos. Virtutii, nr. 1, sector 6, Bucuresti, telefon magazin 0725.311.005

German products for a clean enviroment Follow us Facebook RSS